Aanmelden Wonderlijk gemaakt

Aanmelden van Wonderlijk gemaakt Basis
Wonderlijk gemaakt voor het basisonderwijs is herzien. De oude methode is vanaf 1 augustus 2021 niet meer digitaal beschikbaar. Als je gebruik wilt gaan maken van het nieuwe lesmateriaal, kan je je school aanmelden voor een nieuwe licentie door onderstaand formulier in te vullen. Ook scholen die voor het eerst gaan werken met Wonderlijk gemaakt Basis kunnen onderstaand formulier invullen.

Lees meer informatie over de tarieven en de Toelichting bij de registratie van Wonderlijk gemaakt Basis.

Na registratie ontvang je een bevestiging in je mailbox, inclusief de inloggegevens om het lesmateriaal vanaf deze website te kunnen gebruiken.

Via gezondeschool.nl kunnen scholen meedoen aan een de 'Stimuleringsregeling Gezonde relaties en seksualiteit'. Omdat Wonderlijk gemaakt Basis een 'Erkende interventie' is, komt de aanschaf ervan in aanmerking voor subsidie via deze regeling. Meer informatie is hier te vinden.  

Aanmelden voor Wonderlijk gemaakt Voortgezet
Wil jouw school Wonderlijk gemaakt Voortgezet aanvragen voor het praktijkonderwijs (PrO)/ leerwegondersteunend onderwijs (LWOO)? Klik dan hier.

Aanmelden voor Wonderlijk gemaakt Speciaal
Wil jouw school/ instelling Wonderlijk gemaakt Speciaal (voor speciale doelgroepen) aanvragen? Klik dan hier.

Aanmelden voor Wonderlijk gemaakt Internationaal
Ben je geinteresseerd in Wonderlijk gemaakt Internationaal? Neem dan contact op met: Sjoerd van den Berg, adviseur Wonderlijk gemaakt Internationaal.

Aanmeldformulier Wonderlijk gemaakt

* = Verplicht veld
is een product van:

Contact

Vragen? Neem contact op.
© 2024 Wonderlijk Gemaakt  - Disclaimer - Website realisatie door Vanderperk Groep